Älä osta mitään -päivien tulos

Nyt kun tilikausi alkaa olla lopuillaan, on aika tarkistaa nollakulutuspäivien tulos. Tavoitteeni oli 10 täysin kulutusvapaata päivää kuukauden aikana. Tässä saldo:


Tuloksena siis yhteensä 11 rahavapaata päivää. Olen tulokseen erittäin tyytyväinen. Eilisellekin piti saada rasti, mutta löysin FB-roskalavalta aivan ihanan huonekalun, jota lähdettiin hakemaan työkaverin autolla. Noh ei se tietenkään sinne kollegan autoon mahtunut ja täytyi soittaa tilataksi kuljettamaan kaluste kotiin. Hintaa huonekalulle tuli ainoastaan taksikyydin verran eli 13,5€. Plus lupasin tarjota kollegalle perjantailounaan korvaukseksi kantoavusta :) Huomisestakaan ei valitettavasti tule nollapäivää, koska mennään porukalla ostamaan tarvikkeita viikonlopun pilkkikisoja varten jee! :)

Ensi kuussa tavoitteeni on 13 kokonaan kulutuksetonta päivää. Lista on jo askarreltu valmiiksi ja odottaa vain seinälle kiinnitystä :)

Kommentit

  1. No nyt mä innostuin! Koska rakastan kaikkia haasteita ja tykkään tehdä itselläni ihmiskokeita, niin tämä olisi just mun juttuni. Pitää ehdottomasti kokeilla 10 älä-osta-mitään-päivää huhtikuussa. Ihan huippua. Sinä onnistuit yli odotusten!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tästä ei taida tulla nyt yhtään mitään

Miten pärjätä 200€/kk ruokabudjetilla?

Iloisia yllätyksiä