11 päivää tilipäivään ja käytin visaa

Hyvät uutiset:

Sain toisen hääkutsun kesälle ja nämä häät sijaitsevat Keski-Euroopassa. Kahdet häät ulkomailla siis lyhyen ajan sisään jee!

Huonot uutiset:

Ostin lennot noihin heinäkuun lopulla oleviin häihin tänään luotolla. Lisäksi ostin samaan syssyyn pääsiäisen junaliput. Menen pääsiäiseksi taas kummilapseni luo toiselle puolelle Suomea ja ajattelin säästää rahaa ostamalla liput hyvissä ajoin. Naurettavaahan tässä hommassa on se, että nuo lennot Berliiniin ja takaisin maksoivat 75€. Suomen sisäiset junaliput taas 120€ menopaluu. Pääsiäisen takia mitään jymytarjouksia ei ollut. Kiskaisin siis luottokorttia tänään vähän vajaa 200 eurolla ja se vähän harmittaa. Mutta ei harmita hirveästi, koska kompensoin puuttuvan rahan ensi palkasta ja nyt on nuo liput ostettu, niin ei tarvitse niitäkään enää murehtia :)


Hyvät uutiset:

Olin viikonlopun kummilapseni luona ja oli ihanaa. Pysyin budjetissa (50€) ellei näitä tämän aamun visavingutuksia lasketa. Sain lapsen äidiltä kassillisen kivoja vaatteita, mitä hän ei enää käytä. Mukana oli semmoisia merkkivaatteita, mitä en itse raaskisi ikinä ostaa. Olo on vähän niinkuin olisi shoppaillut paitsi, ettei mennyt yhtään rahaa :) Oon todella iloinen niistä :)
Lisäksi sain samalta leidiltä lainaan super nätin mekon niihin huhtikuussa oleviin häihin. Se on juuri sopiva kyseiseen tilaisuuteen ja istuu kuin hanska mulle. Eli nyt ei välttämättä tarvitse ostaa mekkoa sitä varten. Olin ajatellut budjetoida mekkoon 100€, mutta olisihan se upeeta, jos sekin raha säästyisi johonkin järkevämpään. Ainoa vaan, että se lainamekko on vähän turhan konservatiivinen mun makuun. On siis tosi kaunis, väri mulle ihan nappi ja istuu tosi hyvin, mutta mulla ei ole siinä mitenkään super seksikäs olo. Enemmänkin semmoinen 8+. Ja sinkkunaisena haluaisin olla tietenkin 10+.

Joten, jos eteeni ilmestyy mekko, jossa tunnen olevani 10+ ja se maksaa alle 100€, niin saan ostaa sen. Sillä ehdolla toki, että keksin sille vähintään kolme käyttötarkoitusta seuraavan puolen vuoden sisällä. Mikäli tätä mekkoa ei tule vastaan, niin laitan lainamekon. Tosi nättihän sekin on.

Lopputulos:

Eli siis palkkapäivänä tililtä lähtee suunniteltujen lyhennysten lisäksi visalle tuo tänään vinguttamani 200€. Aion pysyä aikataulussani ja saada kaikki velat opintolainaa lukuunottamatta nolliin 31.12.2019 mennessä :)

Kommentit

 1. Sinulle on tulossa ihana kesä, häitä ja juhlia! Hullua nuo matkakustannukset Suomessa vrt. ulkomailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tui! Lueskelenkin juuri sun blogia läpi. Oon nyt jossain limulakon kohdalla menossa :) Tosi koukuttava blogi!

   Poista
  2. Voi kiitos sinulle. Minäkin käyn säännöllisesti blogissasi, luen kaikki tekstit =).

   Poista
 2. Femmis ilmoittautuu vihdoinkin lukijaksi! (^_^)/
  En pysty enää kommentoimaan puhelimella (?!?), mutta olen ahminut kaikki tekstisi.
  Muistuttaa niin kovin blogini alkuaikojeni meininkejä paitsi, että sulla on paaaaaljon kovempi tahti!
  Pienet sille ja kovasti tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Upeeta saada sut tänne <3 Toivottavasti pääsen vielä samaan kuin sä :) Munkin puhelin sekoilee ihan kunnolla. Käytin iPhoneni säästösyistä todella epämääräisellä korjaajalla näytönvaihdossa. Sen jälkeen se on alkanut itsekseen lisäillä kirjaimia tekstin sekaan ja välillä kirjoittaa vain menemään ilman että painan mitään :D Kannatti säästää juuh varsinkin, kun se on ainoa "tietokoneeni" kotona. No sekoilkoon rauhassa. En todellakaan aio ostaa uutta ennen kuin se räjähtää kokonaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tästä ei taida tulla nyt yhtään mitään

Miten pärjätä 200€/kk ruokabudjetilla?

Iloisia yllätyksiä